Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Обережно: від імені влади діють шахраї

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль звернувся до представників бізнесу із закликом бути обережними та уважними в разі надання благодійної допомоги.

Нещодавно Нацполіція затримала злочинну групу, учасники якої збирали кошти під виглядом благодійності, яка нібито була ініційована головами облдержадміністрацій, зокрема і Запорізької. Гроші начебто збиралися для допомоги учасникам АТО, на лікування дітей, а також соціально незахищених верств населення.

У результаті своїх маніпуляцій шахраї заволоділи понад 5 мільйонами гривень від понад 500 підприємств по всій Україні. В тому числі на їх заклики відгукнулись 47 представників бізнесу Запорізького краю, які пожертвували суму понад 580 тисяч гривень.

Дуже шкода, що злочинці підривають авторитет влади. Та найгірше, що вони намагаються нажитися на людських стражданнях. Тож нині вони мають отримати найсуворіше покарання.

- Неодноразово я закликав людей бути уважними і перевіряти всі звернення про допомогу. Проте добре серце українців іноді сильніше за всі застереження. Як виявляється, цим, на жаль, користуються шахраї. Ще раз закликаю підприємців бути обачними! Коли облдержадміністрація просить бізнес про допомогу, зокрема для захисників України - всі листи направляються на офіційних бланках, за моїм особистим підписом і нерідко супроводжуються в телефонному режимі. Краще зайвий раз перевірити: зробити запит, зателефонувати, та хоча б написати мені повідомлення у Фейсбуці. Прошу всіх запоріжців: не дозволяйте злодіям наживатись на ваших добрих намірах та чистих помислах, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



П'ятниця, 02 Лютого 2018 08:05 | Переглядів: 322

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]