Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Психологічні технології в роботі

08.02.2018 року на базі Кушугумського ДНЗ працювало РМО працівників психологічної служби Запорізького району на тему « Психологічні технології в роботі з батьками, педагогами та дітьми під час психологічної корекції стресових станів особистості».

Засідання пройшло в творчій атмосфері з застосування активних форм роботи – відпрацювання тренінгових вправ.

Практичний психолог Балабинського НВК Тарасенко А. представила та відпрацювала з присутніми вправи для зняття стресу з елементами візуалізації, релаксації, дихальних вправ та фізичного розвантаження: «Морозиво», «Море», «Глобалізація», «7 свічок».

Сушкіна І., практичний психолог Кушугумського НВК, представила колегам «Експрес оцінку емоційного стану» та познайомила з техніками пошуку внутрішніх ресурсів для виходу з стресових станів, емоційного спустошення, обговорили стратегії копінг-поведінки. Відпрацювали вправу «Коло підтримки», яка при практичному застосуванні допоможе клієнту визначитись з оточенням до, якого можна звернутися при вирішенні проблем.

Практичний психолог Малокатеринівського НВК Єроміна І. представила колегам вправу на актуалізацію внутрішніх ресурсів -«Зірочка».

Соціальний педагог Новоолександрівської ЗШ Карякіна Н. представила колегам енергетичну зарядку козацького бойового мистецтва «Спас», яка направлена на формування стресостійкості особистості.

Соціальний педагог Кушугумського ДНЗ Колядко А. представила арт-терапевтичну вправу «Зцілення через мистецтво», яка направлена на винесення негативних емоцій з свого внутрішнього світу у зовнішній.

Активно долучились до роботи практичний психолог Степненського ДНЗ Бугай О., молоді практичні психологи Веселянського НВК - Дядько Д. та Наталівського НВК - Мирошниченко О. представили колегам релаксаційні вправи.

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Вівторок, 13 Лютого 2018 07:42 | Переглядів: 385

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]