Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Вітання голови райдержадміністрації Анатолія Васюка з Міжнародним днем рідної мови!

Шановні мешканці районну!

Мова – особливий фактор об’єднання людей в одне ціле, в один народ, важливий чинник самовизначення нації, надійна основа розвитку країни. Вона творить державу, зміцнює її імідж, живить духовність нації. Мова – твердиня народу, скарбниця її культурних надбань, засіб спілкування та консолідації суспільства. Без своєї держави вона беззахисна, а держава без власної мови втрачає істотні ознаки суверенітету.

Для нашого народу мовою сьогодення і мовою майбутнього є українська – єдина державна мова. І це утверджувалося віками, коли ми виборювали право на свою державу, право на національну ідентичність. Звісно при цьому ми з найглибшою повагою ставимося до мов, якими спілкуються громадяни України. Ми повинні берегти та збагачувати рідну мову, з нею наше майбутнє, майбутнє нашої держави та нації.

Бажаю Вам зберегти й утвердити українську мову, загартовану історією й витесану славетними письменниками, адже вона створює індивідуальне обличчя країни і нації.
Пам’ятаймо, що мова — живий організм, що живе за своїми законами, відтак слід берегти цей дар у чистоті. Нехай материнське слово буде нашим оберегом та духовним джерелом життя!

З повагою
голова Запорізької райдержадміністрації
Анатолій Васюк

 



Середа, 21 Лютого 2018 10:37 | Переглядів: 416

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]