Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

На автошляхах регіону усувають наслідки негоди

У Запорізькій області по дорогах державного значення рух відкрито для всіх видів транспорту.

Дорожні служби працюють у штатному режимі, виконуючи роботи з ліквідації зимової негоди. За інформацією Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, тривають роботи з розчищення та обробки автодоріг протиожиледними матеріалами.

За минулу добу, за інформацією ГУ ДСНС у Запорізькій області, рятівники для надання допомоги внаслідок несприятливих погодних умов залучалися чотири рази. Спільно с національною поліцією та Укравтодором ними було вивільнено зі снігового полону чотири легкових автомобілі, врятувано шестеро чоловік, які потребували допомоги. На щастя, ніхто не постраждав.

Служба автомобільних доріг, ГУ ДСНС України у Запорізькій області та Управління патрульної поліції Запорізької області звертаються до водіїв та пасажирів із проханням утриматися від поїздок на великі відстані власним автотранспортом та автобусним сполученням. Водіям рекомендують укомплектувати транспортний засіб сніговою лопатою, тросом, достатнім запасом пального та мати при собі термос із гарячим чаєм, заряджений мобільний телефон, теплі речі.

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області звертається до водіїв з проханням: при виникненні надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування Запорізької області негайно повідомити оператору диспетчерської служби за тел. (061) 787-64-30.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Вівторок, 06 Березня 2018 10:42 | Переглядів: 295

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]