Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

До уваги мешканців Запорізького району

За інформацією ПАТ «Запоріжжяобленерго» останнім часом почастішали випадки розкрадання невстановленими особами обладнання та матеріалів на електроенергетичних об’єктах ПАТ «Запоріжжяобленерго». Внаслідок таких крадіжок припинялося електропостачання споживачів та цілих населених пунктів.
На сьогоднішній день у ПАТ «Запоріжжяобленерго» немає можливості відновлення електропостачання споживачів у разі продовження крадіжок обладнання та матеріалів, враховуючи тривалу повну відсутність фінансування ремонтно-експлуатаційного обслуговування електромереж та вкрай обмеженого фінансування аварійно-відновлювальних робіт.
Пошкоджуючи ємності трансформаторних підстанцій, крадії зливають масло, що застосовується для охолодження працюючого обладнання. Як наслідок, цілий населений пункт, а можливо і декілька, залишаються без електропостачання. Люди чекають поки працівники РЕМ ліквідують пошкодження. У залежності від серйозності випадку це може тривати до кількох діб. Затримати зловмисника не так просто, адже трансформатор без масла може працювати до трьох діб.
ПАТ «Запоріжжяобленерго» стурбоване масштабами злочинів на трансформаторних підстанціях та звертається до мешканців з проханням повідомляти про подібні факти та можливість їх скоєння. Стабільність електропостачання споживачів району залежить не тільки від зусиль енергетиків, а й від активної громадської позиції людей по відношенню до чиїхось протиправних дій. Від пильності кожного багато в чому залежить надійність електропостачання всіх споживачів оскільки це обладнання знаходиться в населених пунктах.
Крім того, ПАТ «Запоріжжяобленерго» нагадує: енергетичні об’єкти - це споруди та обладнання підвищеної небезпеки. Спроба втручання в їхню роботу окрім власне знеструмлення споживачів безпосередньо загрожує життю розкрадачів!

Відділ містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства райдержадміністрації



Середа, 14 Березня 2018 11:55 | Переглядів: 309

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]