Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

«Україна починається з тебе». Пам’яті В’ячеслава Чорновола

Протягом лютого – березня 2018 року в закладах освіти району проводились заходи з відзначення 80-річчя з дня народження борця за незалежність України, одного з лідерів українського правозахисного руху, Героя України, визначного політичного і державного діяча В’ячеслава Максимовича Чорновола - журналіста, який пішов проти злочинної комуністичної системи і політика, який своєю діяльністю наближав створення незалежної держави.

В закладах освіти району з нагоди вшанування пам’яті В’ячеслава Чорновола були проведені тематичні заходи, вечори - пам’яті, учнівські конференції, круглі столи: «Моменти із життя В. Чорновола», «Безсмертний боєць з тоталітарним режимом», «Роль В.Чорновола у відновленні незалежності України та становленні Української державності», «В.М.Чорновіл: дух, що тіло рве до бою», «Жив і боровся для України й за Україну», «Герой України – В’ячеслав Чорновіл», «В’ячеслав Чорновіл – провісник духовної свободи», «В.М.Чорновіл – постать та тлі епохи», «В. Чорновіл – символ незалежної України», «Безсмертний боєць з тоталітарним режимом», «В.Чорновіл – невгамовний борець за свободу та незалежність українського народу», «Роль В’ячеслава Чорновола в історії українського державотворення».

Підчас проведення тематичних заходів організовано перегляд та обговорення навчальних, документальних, художніх фільмів: «Той, що пробудив Кам'яну державу» та фільму - спогаду «Дорога В’ячеслава Чорновола», «Великі українці. В’ячеслав Чорновіл».

В бібліотеках та фойє шкіл оформлено тематичні виставки історичної, художньої та документальної літератури, фотоматеріалів, які висвітлюють громадську та політичну діяльність Героя України В’ячеслава Чорновола та його біографію.

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Четвер, 22 Березня 2018 08:40 | Переглядів: 1212

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]