Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Зростає зацікавленість абітурієнтів до проходження пробного тестування

Запорізькі абітурієнти пройшли пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури.

Як повідомили в Департаменті освіти і науки облдержадміністрації, у тестуванні взяли участь 4575 осіб, що становить 95,6% від кількості зареєстрованих.

Для забезпечення пробного тестування з української мови і літератури було створено 19 пунктів у м. Запоріжжі, Бердянську, Енергодарі, Мелітополі, Токмаку, Василівці і Пологах.

Минулого року було організовано роботу 14 таких пунктів. Збільшення кількості пунктів тестування пояснюється зацікавленістю з боку нових учасників ЗНО – учнів закладів професійної (професійно-технічної) і студентів закладів вищої освіти (коледжів), для яких уперше проводитиметься державна підсумкова атестація з української мови у формі ЗНО у цьому році.

Загалом тестування відбулося без значних порушень, за винятком тих, що кілька учасників запізнилися, ще кілька не взяли оригіналів необхідних документів, що стало перешкодою для проходження пробного ЗНО.

Як і минулого року, для учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання діятиме спеціальний онлайновий сервіс, за допомогою якого можна визначити результат тестування. Сервіс доступний на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, створених на сайтах Дніпропетровського регіонального центру оцінювання я кості освіти.

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку учасника з української мови і літератури можна буде 30 березня. Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті особи, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Вже 31 березня відбудеться пробне тестування з інших предметів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 28 Березня 2018 09:33 | Переглядів: 276

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]