Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Балабино відзначає Міжнародний день театру

За ініціативи керівника колективу Балабинського селищного будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області Дмитра Бабчука (студент кафедри акторської майстерності) та за сприяння кафедри акторської майстерності та дизайну ЗНУ традиційним подарунком з нагоди Міжнародного дня театру стало проведення креативних «капусників» від студентів усіх курсів. У цьому році учасники вирішили обіграти тему свята, використовуючи мотиви відомих телевізійних фільмів і саундтреки з них. Згідно з цим планом, обіграли і костюмовану частину проекту.
Захід відвідали директор Балабинського селищного будинку культури Ірина Неткал, науково-педагогічні працівники та студенти ЗНУ.
Під час «капуснику» студенти різних курсів запропонували глядачам різноманітні номери художньої самодіяльності: різнопланову хореографію, вокальні номери, театральні та бойові постановки тощо.
Керівник колективу Балабинського селищного будинку культури Дмитро Бабчук та театр вогню «Магай» подарували присутнім яскраві виступи. Неодноразово звучали надихаючі цитати про театральне життя і звичайно привітання для усіх причетних з цим професійним святом.

Відділ культури та туризму РДА



Понеділок, 02 Квітня 2018 15:15 | Переглядів: 313

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]