Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Ефективності уроку – одна з найважливіших завдань дидактики

Складність професії педагога в тому, щоб знайти шлях до кожного учня, створити умови для розвитку здібностей, закладених в кожному. Саме тому, підвищення ефективності уроку – одна з найважливіших завдань дидактики. Отже, необхідним є введення в освітній процес таких моделей навчання, які легко застосовуються на різних етапах уроку. Найкращих результатів можна досягти, коли учні на уроках отримують максимальну навчальну інформацію в результаті активної самостійної пізнавальної діяльності. Учень виступає суб’єктом навчання, виконує творчі самостійні роботи, проблемні та творчі завдання, питання від учня до вчителя і навпаки, що розвивають творче мислення, мовленнєвий розвиток. Спосіб розв’язання всих цих завдань – це використання інтерактивних технологій, що передбачають освітній процес за умови активної взаємодії всіх учнів у ході уроку в малих групах, де відбувається розподіл ролей, чітке виконання обов’язків учасників.
05 квітня на базі Кушугумського НВК "Інтелект" за участю завідувача КНМУ "ЗРМК" ЗРР ЗО відбулося засідання РМО вчителів 3-х класів на тему "Використання інтерактивних технологій на уроках в початкових класах"
Висловлюємо слова щирої подяки адміністрації гімназії, вчителям початкових класів Жмиховій А.С., Приходько І.Р., Драчовій О.А., практичному психологу Сушкіній І.Ю., вчителю основ здоров"я Нагулі Л.І. за проведені майстер-класи щодо впровадження в освітній процес в початкових класах інтерактивних технологій, форм і методів роботи.

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



П'ятниця, 06 Квітня 2018 08:00 | Переглядів: 287

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]