Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Ось і пройшов відбірковий конкурс ХVІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута - 2019» (м. Запоріжжя, ПК «Орбіта»)

“Червона рута” - це постійно діючий всеукраїнський молодіжний фестиваль сучасної пісні та популярної музики, який проводиться раз на два роки з метою пошуку молодих обдарованих виконавців, зокрема в сільській місцевості, відкриття нових імен для подальшого творчого розвитку і співпраці. Конкурси проводяться у шести жанрах: український автентичний фольклор, популярна, танцювальна, акустична, рок та інша музика.
Конкурс є шостим серед 25-ти відборів, що проходять з березня по листопад 2018 р. в усіх 24 областях України та м. Київ, згідно з графіком проведення відбіркових конкурсів та відповідно до Плану роботи Міністерства культури України.
Впродовж дня змагались 55 творчих одиниць (86 учасників) із міст Запоріжжя, Мелітополя та 10 районів області (Більмацького, Вільнянського, Василівського, Веселівського, Великобілозерського, Гуляйпільського, Запорізького, Оріхівського, Приазовського, Чернігівського) у жанрах популярної, танцювальної, акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору.
Члени суддівської ради на чолі з виконавчим директором Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики “Червона рута” Мирославом Мельником оцінювали виконавський рівень учасників, сценічну культуру, індивідуальність, самобутність та новизну сучасної молодіжної музики. Відбір був важким та вимогливим..Учасники окрім виконання пісенних творів показували своє знання музичної дисципліни (види тональності, вібратто тощо).
Від Запорізького району взяли участь 6 представників: Боярських Станіслав (Юльївський клуб); Сірмоі Вікторія (Новопетрівська бібліотека з РФД); Сещенко Дар'я (Новоолександрівський БК); Потапенко Анна (Новоолександрівський БК); Мельник Оксана (Новоолександрівський БК); Лежепьокова Лілія (Новоолександрівський БК).
Дякуємо Вам, шановні учасники, за стремління до участі, набуття досвіду та небайдужість до яскравої сучасної молодіжної пісні, яка духовно підтримує нас у житті!

 

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Вівторок, 10 Квітня 2018 15:04 | Переглядів: 246

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]