Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

В Миколай-Пільському НВК вчителями та учнями початкових класів проведено Кольоровий тиждень початкової школи

В Миколай-Пільському НВК з 16.04-20.04.18р. вчителями та учнями початкових класів проведено Кольоровий тиждень початкової школи, під час якого учні вдягали одяг відповідного кольору та емблеми. Робота була запланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, які були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів. Школярі проявили свої творчі здібності у конкурсах малюнків і аплікації "Намалюю країну барвінкову", "Мій улюблений казковий герой" та у конкурсі читців "Про Україну з любов'ю". Молодші школярі презентували вироби з природного матеріалу "Творимо дива своїми руками" і майстрували подарунки для воїнів АТО, висловлюючи героям вдячність за захист нашої держави. Кмітливими й ерудованими початківці проявили себе в квесті "В гості казка завітала". Дуже весело пройшов День юних спортсменів. Рухливі ігри, естафети на свіжому повітрі принесли величезне задоволення школярам. Змістовною та захоплюючою була віртуальна подорож по всіх куточках нашої держави під назвою "Сім чудес України" .
Завершився тиждень початкової школи Святковою лінійкою, на якій відбулося підбиття підсумків тижня та нагородження переможців.
Вчителі початкових класів (Рудей Ю.Ю., Петрик Г.П., Кайзер Л.І., Котенко Л.Д.) ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні початкової школи - найрозумніші, найталановитіші.
Велика вдячність батькам, які були активними в підготовці своїх дітей до Кольорового тижня.

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Понеділок, 23 Квітня 2018 08:03 | Переглядів: 1306

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]