Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Відбувся звітний концерт вокального гурту «Лебідонька»

Наприкінці робочого тижня, 20 квітня, в приміщенні гімназії «Престиж» відбувся звітний концерт вокального гурту «Лебідонька» Балабинського селищного будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради.
Захід відвідали почесні гості, які привітали аматорів з 10-річним ювілеєм колективу та побажали подальших творчих успіхів. Керівники району – голова Запорізької райдержадміністрації Анатолій Васюк та голова районної ради Анатолій Шевчишин разом з начальником відділу культури і туризму Ірина Гемською відзначили ініціативність, активну творчу діяльність гурту та збереження національних традицій Подякою та подарунком з нагоди ювілею.
Учасників творчого колективу привітали також голова Балабинської селищної ради Володимир Сосуновський, депутат обласної ради Дмитро Майстро, керівники закладів соціальної сфери, місцеві мешканці, та, навіть, голова обласної ради Григорій Самардак, який саме в цей день звітував перед виборцями, як депутат обласної ради.
Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері. Під час концертної програми звучали авторські пісні керівника творчого колективу Володимира Келеберденка, музичний подарунок зробив також керівник колективу Балабинського будинку культури Дмитро Бабчук, а вітальний танок «Подружки» подарували усім присутнім маленькі вихованці студії «Стейдж».
Колектив подякував за придбання сценічного взуття та оновлення костюмів, сприяння в організації та всебічну підтримку обласних депутатів, керівників та колег по галузі.
Організатори заходу вшанували весняними квітами перших учасниць гурту, т.зв. «ветеранів «Лебідоньки»».

 

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Вівторок, 24 Квітня 2018 08:51 | Переглядів: 283

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]