Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ТІ, ХТО СКОЇВ ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ДЕМОКРАТІЇ, МАЮТЬ ОПИНИТИСЯ У В’ЯЗНИЦІ – ПРЕЗИДЕНТ ПРО НЕПРИПУСТИМІСТЬ ПІДКУПУ ВИБОРЦІВ

«Я дуже стурбований кількістю фактів підкупу виборців з боку окремих політичних сил. Для мене як Президента і гаранта прав і свобод громадян, в тому числі і виборчих прав, – це є абсолютно неприйнятно», - підкреслив Президент Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки і оборони України.

Глава держави наголосив на порушеннях виборчого законодавства, які були зафіксовані під час останніх виборів до об’єднаних територіальних громад (ОТГ), які відбулися цієї неділі, 29 квітня. Петро Порошенко заявив про неприпустимість підкупу виборців, зосередивши увагу присутніх на необхідності посилення відповідальності за подібні злочини.

Глава держави звернувся до представників Національної поліції, Служби безпеки України та Генеральної прокуратури з вимогою довести справи про порушення виборчого законодавства до логічного завершення, щоб «кожен, хто скоїв цей злочин проти демократії, опинився у в’язниці». Він також наголосив на важливості притягнути до відповідальності тих, хто організовував підкуп виборців: «Не лише виконавців, а й тих, хто організовував схеми».

При цьому Президент наголосив: «Перебування в опозиції аж ніяк не дає політичного захисту від кримінального переслідування».

Президент також зазначив, що підтримує пропозицію щодо законодавчого врегулювання посилення відповідальності за порушення виборчого права, а саме «невідворотності відповідальності за ці злочини». «Підкуп виборців – це з минулого і є неприйнятним для сучасної України», - додав він.

За матеріалами офіційного інтернет-представництва Президента України



Четвер, 03 Травня 2018 09:17 | Переглядів: 194

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]