Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ВНЕСКИ ДО БЛАГОДІЙНОГО ТЕЛЕМАРАФОНУ «ПАМ’ЯТЬ» НАБЛИЖАЮТЬСЯ ДО МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ

Щороку до Дня Перемоги за ініціативи обласної організації ветеранів України за підтримки обласної державної адміністрації, при безпосередній участі Департаменту соціального захисту населення, Департаменту культури і туризму облдержадміністрації, міськвиконкомів та райдержадміністрацій у Запоріжжі проводиться телемарафон «Пам’ять».

Ця акція не має аналогів в Україні і відбувається в Запорізькій області вже 19 рік поспіль.

Сьогодні у Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені В.Г. Магара підбито попередні підсумки акції. У святковому заході взяли участь близько 700 ветеранів війни з міст, районів та об’єднаних територіальних громад області.

Привітали зі святом ветеранів народний депутат України Микола Фролов, перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян та заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, перший заступник голови обласної ради Єгор Семенков, міський голова Володимир Буряк, керівники підприємств та навчальних закладів регіону.

- Телемарафон є вдячним спомином нащадків про подвиг українського народу, його визначний внесок у перемогу у Другій Світовій війні, висловленням щирої поваги всім борцям проти нацизму, засобом збереження спадковості поколінь, виховання патріотизму, консолідації суспільства навколо захисту України, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни та воєнних злочинів, а також вшанування нинішніх захисників Вітчизни. Дорогі ветерани, ваш подвиг не забуто, на ваших вчинках вчаться наші воїни АТО, які боронять незалежність нашої держави. Ви назавжди залишитеся героями для різних поколінь та будете прикладом для нащадків, - зазначила у привітальному слові Елла Слепян.

Посадовець передала до скарбниці телемарафону внесок від облдержадміністрації - сертифікат на 100 тис. грн.

Активну участь у телемарафоні «Пам'ять», окрім промислових та фермерських підприємств, цього року взяла учнівська молодь. Так, благодійні внески перерахували понад 60 гімназій та загальноосвітніх шкіл, 30 дошкільних дитячих навчальних закладів, вісім молодіжних центрів з міста Бердянська, Василівського, Оріхівського, Новомиколаївського та Пологівського районів. Загалом до участі у телемарафоні долучилося 472 благодійники. Очікуване кінцеве надходження на рахунок телемарафону «Пам'ять» становить близько 925 тис. грн.

Як наголосили організатори, благодійні надходження на рахунок телемарафону використовуються виключно для надання адресної допомоги ветеранам війни, учасникам антитерористичної операції та членам сімей загиблих.

Нагадаємо, у телемарафоні «Пам'ять» у 2017 році взяли участь близько 700 фізичних та юридичних осіб, якими було зібрано понад 1 мільйон гривень.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



П'ятниця, 04 Травня 2018 14:44 | Переглядів: 238

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]