Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Вітання голови Запорізької райдержадміністрації Анатолія Васюка з Днем пам’яті та примирення та Днем Перемоги

Дорогі ветерани та жителі нашого району!

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.
У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму.

Нехай нашими неперехідними духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у щасливе майбутнє нашої незалежної держави.

У серці кожного українця жива пам’ять про мільйони мужніх і незламних українців, про їхню жертовність в ім’я свого народу та рідної землі.Ми схиляємо голову перед подвигом героїв та безмежно вдячні їм за мир, за можливість новим поколінням радіти життю, виховувати своїх дітей.

Бажаю Вам міцного здоров’я та довголіття. Нехай вас завжди оточує увага рідних і близьких, а кожен новий день приносить радість і щастя. Миру і благополуччя нам усім на рідній землі!

Голова Запорізької райдержадміністрації
Анатолій Васюк



Вівторок, 08 Травня 2018 08:03 | Переглядів: 265

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]