Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Щорічний фестиваль «Історія UA», в рамках якого пройшли обласні акції «Патріотична весна» та «Запорізькі обереги»

Протягом 05-06 травня 2018 року у місті Запоріжжя на площі біля Запорізької обласної універсальної бібліотеки проходив щорічний фестиваль «Історія UA», в рамках якого пройшли обласні акції «Патріотична весна» та «Запорізькі обереги». Від Запорізького району завітали працівники районних установ культури – Відділу та Центру.
Урочисте відкриття фестивалю відбулося у лекційній залі бібліотеки за участю голови Українського інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича, директора Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Владислава Мороко та директора Запорізького обласного краєзнавчого музею Михайла Мордовського.
Протягом фестивалю свої талановиті яскраві виступи демонстрували колективи художньої самодіяльності м. Запоріжжя, Долинської та Широківської об’єднаних територіальних громад.
Програма заходу відрізнялася різноманітними цікавими історичними локаціями: лекціями, дискусіями, «круглими» столами, майстер-класами з істориками, презентаціями книг та форумом-театром.
Працівники Відділу та Центру активно взяли участь в майстер-класі з виготовлення символічних маків, організованого Запорізькою обласною бібліотекою для юнацтва.
06 травня в обласній акції «Запорізькі обереги» взяли участь майстри декоративно-прикладного мистецтва Новоолександрівського сільського будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Тетяна Балашова та Наталія Карякіна зі своїми виробами та майстер-класами з виготовлення різноманітних ляльок-мотанок.
Фестиваль завершився феєричним виступом українського рок-гурту «Гайдамаки».

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Понеділок, 07 Травня 2018 14:44 | Переглядів: 255

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]