Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Сучасний тренд європейського суспільства – це мультимедійний простір для роботи в бібліотеках

Сучасний тренд європейського суспільства – це мультимедійний простір для роботи в бібліотеках 10 травня у Біленківській ЗОШ Біленківської сільської ради об’єднаної територіальної громади відбулось офіційне відкриття медіатеки – сучасного інтерактивного та мультимедійного центру для навчання та розвитку школярів.

Архітектурний дизайнерський проект сучасної медіатеки включає в себе новий доступніший простір, вирізняється комфортним дизайном та має більш широкий спектр послуг. Медіатека оснащена комп’ютерами, які мають доступ до Інтернету, ксероксом та принтером. Зручний інтерактивний простір слугуватиме відвідувачам. Діти зможуть спілкуватися, проводити вільний час, виконувати домашнє завдання та отримувати нову інформацію.

Офіційне відкриття сучасного медійного простору відбулось за участі голови Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля, депутата Запорізької обласної ради Віктора Щербини, Головного консультанта Головного департаменту регіональної політики Адміністрації Президента України Попович Валентини Петрівни, голови Запорізької райдержадміністрації Анатолія Васюка,  голови районної ради Анатолія Шевчишина, Біленківського сільського голови Світлани Зачепило, освітян, жителів громади і звісно школярів.
Керівництво  побажали школярам громади, аби це приміщення «працювало» саме на дітей, щоб тут було цікаво, захопливо, і щоб перебування у медіатеці стимулювало дітей до цікавості і жаги до нових знань.

Відділ організаційної роботи, діловодства і контролю апарату райдержадміністрації

 



Четвер, 10 Травня 2018 14:36 | Переглядів: 296

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]