Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

На базі Кушугумського НВК «Інтелект» завідувачем КНМУ «ЗРМК» ЗРР ЗО Холод М.В. була проведена практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації при КЗ «ЗОІППО» ЗОР

15 травня 2018 року на базі Кушугумського НВК «Інтелект» завідувачем КНМУ «ЗРМК» ЗРР ЗО Холод М.В. була проведена практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації при КЗ «ЗОІППО» ЗОР за спеціальністю «Методисти РМК(ММК)», під час якої присутні ознайомилися з досвідом роботи КНМУ «ЗРМК» ЗРР ЗО щодо науково-методичного супроводу професійного розвитку педагогів в умовах реформування освітнього простору та впровадження Концепції «Нова українська школа». Також до уваги слухачів курсів було представлено науково-методичний супровід роботи за проектами «Впровадження нових Державних стандартів у початковій школі» та «Інклюзивне навчання – освіта без бар’єрів» (заступник директора з НВР Колесник Т.А.).
Досвідом організації роботи районних методичних предметних комісій поділилися керівники РМПК вчителів інформатики Малюк Н.О., трудового навчання Чистякова Л.П., вчителів 1-х класів Драчова О.А., шкільних бібліотекарів Хвостенко Л.П. Учасники практики відвідали майстер-класи педагогів гімназії (Драчової О.А., Жмихової А.С., Олійник А.Ю., Дергаченко Л.І., Канарадзе Л.П., Назаренко Н.С., Кудлай О.С., Ворушилової І.І.) , на яких були представлені інноваційні форми та методи роботи, використання сучасної комп’ютерної техніки (цифрового мікроскопу, документ-камер, інтерактивних дощок, цифрової лабораторії тощо) в освітньому процесі. Наприкінці практики для релаксу до уваги гостей було показано уривок з вистави «Лісова пісня» (за твором Л.України), який підготували учні 10 класу під керівництвом вчителя української мови та літератури Бабкиної О.А..
В кінці заходу гості висловили слова щирої подяки адміністрації гімназії, всьому педагогічному колективу за створені умови для роботи та представлення досвіду роботи на районному та шкільному рівнях щодо науково-методичного супроводу формування компетентного педагога, здатного успішно реалізувати завдання Нової української школи.

Відділ освіти молоді та спорту РДА



Коментар.docx

Середа, 16 Травня 2018 08:09 | Переглядів: 328

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]