Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

День вишиванки!

Працівники закладів культури активно долучилися до відзначення Дня вишиванки! Завідувач Юльївської сільської бібліотеки комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Ольга Ковальчук провела народознавчу годину «Чарівна краса вишиванки». Свято відбулося у кімнаті вітальні. Присутні ознайомилися з історією вишиванки, традиціями, обрядами пов’язаними з українською народною вишивкою, роботами майстринь, що там знаходяться та історією створення вітальні. Діти читали вірші про вишиванку, учасниця художньої самодіяльності Мороз Людмила супроводжувала свято піснями. Наприкінці свята діти пригостились солодощами.
На базі Малокатеринівському селищному будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради проведено свято під назвою «Народжені у вишиванці» та проведено виставку рушників та вишиванок.
Завідувач Новоолександрівської сільської бібліотеки комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Тетяна Балашова організували книжкову виставку «Книга у вишиванці». Книги українських авторів приміряли нові обкладинки у вигляді вишиванок.
В Кушугумських селищних бібліотеках №1 та №2 комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради пройшли виставки «Одягни книжку у вишиванку». До уваги читачам були представлені українські автори Тарас Шевченко, Леся Українка, Марко Вовчок в новому форматі – в українському стилі. Сьогодні кожен бажаючий зміг сфотографуватися у вишиванці.

Відділ культури і туризму РДА 



Четвер, 17 Травня 2018 15:37 | Переглядів: 345

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]