Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ЗАПОРІЗЬКИХ ПІДПРИЄМЦІВ ЗАПРОШУЮТЬ НА «БИТВУ СТАРТАПІВ»

Другий рік поспіль у Запоріжжі проводиться «битва стартапів» підприємців Запорізької області «Business Booster Zaporizhzhia» (BBZ). BBZ – рух, спрямований на посилення бізнес потенціалу області шляхом сприяння розвитку ініціатив молодіжного підприємництва.

BBZ упроваджує свої ідеї за сприяння Європейського інституту соціального підприємництва та інноваційних досліджень та Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області».

У рамках заходу на учасників чекають фахові спікери, обговорення актуальних питань як для досвідчених підприємців, так і початківців. Учасники отримають можливість спілкування зі спікерами, колегами, представниками органів влади, а також портфель необхідних контактів для подальшого розвитку існуючих і нових проектів. Для учасників цього року передбачено корисні й цікаві призи.

Головний приз, за який змагатимуться конкурсанти, – подорож на літній BOOST CAMP до Литви.

Бажання запустити власний проект, наявність проривної бізнес-ідеї та вміння переконати суворих експертів у своїй геніальності – все це мають продемонструвати учасники «Business Booster Zaporizhzhia» (BBZ). Стартап – нещодавно створена компанія (можливо, ще не зареєстрована офіційно, але планує стати офіційною), що будує свій бізнес на основі інновацій або інноваційних технологій, не вийшла на ринок або почала на нього виходити і володіє обмеженими ресурсами.

У рамках заходів Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Запорізькій області на 2017-2018 роки на підтримку бізнес-планів учасників та випускників мережі бізнес-інкубаторів на базі вищих навчальних закладів Запорізької області на безповоротній основі з обласного бюджету виділено 100 тис. грн. А переможці «битви стартапів» матимуть переваги у разі участі в обласному конкурсі бізнес-планів 2018 року, оскільки за умовами конкурсу їм нараховуватимуться додаткові бали за перемогу їх бізнес-ідеї на конкурсах стратапів.

Наразі в Запорізькій області функціонує чотири бізнес-інкубатори на базі вищих навчальних закладів: при Запорізькому національному університеті; Запорізькій державній інженерній академії, Хортицькій національній навчально-реабілітаційній академії та Таврійському державному агротехнологічному університеті.

«Business Booster Zaporizhzhia» розпочне роботу 19 травня о 10.00, місце проведення - Запорізький обласний центр молоді.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



П'ятниця, 18 Травня 2018 15:21 | Переглядів: 224

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]