Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Опалювальний сезон підходить до завершення без ускладнень

Незважаючи на виклики, які стояли перед підприємствами теплокомуненерго, опалювальний сезон пройшов стабільно і наближається до завершення. Тож наразі необхідно не допустити зайвого використання енергії і споживати її максимально ефективно. На цьому наголосив під час селекторної наради з регіонами Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко. У запорізькій студії ПАТ «Укртелеком» участь у нараді взяли заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін, директор Департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Петро Чуктуров, представники структурних підрозділів облдержадміністрації.

- Наразі нас чекає серйозний міжопалювальний підготовчий період, коли ми повинні ефективно використати всі можливості для ремонту мереж, обліку, виконання інвестиційних програм та впровадження заходів з енергоефективності. Ефективність – це в першу чергу розрахунки всіх областей за спожитий газ та питання обліку, - зазначив Геннадій Зубко.

Відповідно до розпорядження голови Запорізької облдержадміністрації, з метою контролю за ходом опалювального сезону і оперативного реагування на аварійні ситуації або ситуації техногенного характеру в сфері житлово-комунального господарства проводиться щоденний моніторинг за ходом опалювального сезону в області.

За інформацією Департаменту ЖКГ та будівництва, наразі в роботі залишаються 607 котелень, опалюється 5221 житловий будинок із 5232 будинків із централізованим опаленням. Лише одна котельня та 11 будинків (близько 300 мешканців) відключені у Приазовському районі розпорядженням голови селищної ради. Продовжують опалюватися всі 1010 об'єктів соціальної сфери, зокрема 556 шкіл, 383 дитячих садка, 71 лікарня.

За весь опалювальний період зафіксовано один випадок відключення опалення в Ільїнському навчально-виховному комлексі у с. Ільїно Чернігівського району через вихід з ладу електрощитової. На період усунення аварії в комплексі для 90 вихованців були оголошені канікули. Аварія було усунено протягом 13 діб.

Інформації про інші випадки відключення опалення на об’єктах області не надходило.

Для ліквідації аварій на об'єктах ЖКГ на базі комунальних підприємств області створені й знаходяться в постійній готовності 233 спеціалізовані бригади загальною чисельністю 1588 чоловік, які оснащені 623 одиницями техніки і 400 одиницями устаткування.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 29 Березня 2017 14:46 | Переглядів: 594

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]