Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

РЕКОНСТРУКЦІЯ ВОДОГОНУ В ЗАПОРІЗЬКОМУ РАЙОНІ ВІДБУДЕТЬСЯ ЛИШЕ ПІСЛЯ УЗГОДЖЕННЯ ШЛЯХУ ЙОГО ПРОХОДЖЕННЯ

Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віктора Скоблікова відбулася робоча нарада з представниками Департаменту житлово-комунального господарства та Запорізького району, на якій розглянуто питання розробки проектно-кошторисної документації та подальшої реконструкції Північного групового водопроводу.

За інформацією Департаменту, Північний груповий водопровід збудовано наприкінці 70-х років минулого сторіччя і з того часу капітальні та поточні ремонти не виконувалися, водопровід знаходиться в аварійному стані. Він розташований на правобережній частині Запорізького району та забезпечує водопостачанням шість населених пунктів, де проживає 3543 чоловік.

Наприкінці 2017 року в рамках регіональної цільової програми «Питна вода Запорізької області» були виділені кошти на розробку робочого проекту «Реконструкція Північного групового водопроводу від м. Запоріжжя до с.Лукашеве для водопостачання населених пунктів Запорізького району» у сумі 710000,0 грн. Замовником було визначено Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької облдержадміністрації. У процесі розробки проекту з’ясувалося, що існуюча траса водопроводу проходить по розпайованих землях сільськогосподарського призначення, що може призвести до перешкод при здійсненні будівельних робіт.

У зв’язку з цим постало питання пошуку альтернативного варіанту проходження реконструйованої траси водогону в обхід розпайованих земельних ділянок. Так, Департаментом запропоновано прокласти водопровід уздовж існуючої автомобільної дороги. Учасники наради також обговорили питання підключення до водоводу нових споживачів.

Підбиваючи підсумки, заступник голови облдержадміністрації Віктор Скобліков доручив Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва спільно із Запорізькою райдержадміністрацією та Широківською сільською радою визначити оптимальний варіант проходження траси водопроводу та обговорити це питання з громадськістю.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Вівторок, 29 Травня 2018 07:35 | Переглядів: 220

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]