Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Дитинство... Яке воно?!

Дитинство... Яке воно?! Ніжне і трепетне, різнокольорове, як веселка чисте, крихке немов кришталь... Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя.
У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре й радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.
Заступник голови райдержадміністрації Тетяна Рогач, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Любов Панічук взяли участь у проведенні святкового заходу в Балабинському КДНЗ «Теремок», Балабинському та Кушугумському НВК. Веселі конкурси, вікторини, ігри, таночки. Усміхнені, відкриті обличчя дорослих та дошкільнят, піднесений, сонячний настрій. Діти отримали солодкі подарунки від Запорізького району та селищних рад.
Це свято вкотре нагадує усім дорослим, що, без сумніву, діти потребують нашого піклування й любові щодня, а також про необхідність батьків і педагогів об’єднувати зусилля заради яскравого дитинства і достойного майбутнього маленьких громадян. Закликаємо всіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.
Ми хочемо побажати всім дітям Землі: “Хай завжди буде сонце, хай завжди буде мама, а головне - хай обов'язково буде - МИР!”

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Понеділок, 04 Червня 2018 07:25 | Переглядів: 1678

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]