Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

МІСТОБУДІВНА ДОКУМЕНТАЦІЯ ДОЗВОЛЯЄ ТЕРИТОРІЯМ ПЛАНОВО РОЗВИВАТИСЯ

На черговому засіданні архітектурно-містобудівної ради, яке провів начальник Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, головний архітектор області Олександр Билим, розглянуто шість проектів містобудівної документації, а також надано п’ять консультацій.

Схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку такі проекти містобудівної документації: два «Детальних плани окремих територій для ведення фермерського господарства на земельних ділянках у с. Степне Запорізького району Запорізької області, за межами населеного пункту»; «Детальний план території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій на території Новомиколаївської сільської ради Токмацького району Запорізької області, за межами населеного пункту»; «Детальний план території земельної ділянки для розміщення об’єктів сільськогосподарського виробництва у с. Приморське Василівського району Запорізької області, за межами населеного пункту».

У ході обговорення члени ради висловили свої зауваження до проекту містобудівної документації «Детальний план території для розміщення та обслуговування автозаправного комплексу на території Костянтинівської сільської ради Мелітопольського району, за межами населеного пункту». За результатами розгляду проект рекомендовано доопрацювати та надати на розгляд на чергове засідання архітектурно-містобудівної ради.

На засіданні було відхилено від розгляду проект містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки, яка розташована в межах населеного пункту с. Біленьке Запорізького району Запорізької області, з метою розміщення об'єкта енергетичної інфраструктури — сонячна фотоелектрична станція» через його невідповідність положенням генерального плану с. Біленьке.

Крім цього, проведено консультацію щодо п’яти проектів містобудівної документації: «Детальний план території детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Кар'єрна, Космічна, Магістральна та провулком Батьківським у м. Пологи Запорізької області, для реконструкції виробничих та складських приміщень ТДВ «ПХЗ «Коагулянт»; «Детальний план території ПрАТ «Пологівський ОЕЗ» у Пологівському районі Запорізької області»; «Детальний план території «Будівництво комплексу сонячної електростанції ТОВ «СОНЯЧНА ГЕНЕРАЦІЯ - ЛЮБИЦЬКА» у с. Любицьке Новомиколаївського району Запорізької області» та «Детальний план території, розташованої в межах селища Новобогданівка Новобогданівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області для розміщення фотоелектричної станції товариством з обмеженою відповідальністю «НБОГДАН — ЕЛІОС».

За результатами наданої консультації проекти рекомендовано доопрацювати, отримати та подати рецензію, винести на розгляд чергового засідання архітектурно-містобудівної ради.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Понеділок, 11 Червня 2018 07:33 | Переглядів: 480

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]