Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ПРЕДСТАВНИКИ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ПРОДОВЖУЮТЬ СИСТЕМНЕ НАВЧАННЯ

У Запорізькому Центрі розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону України, відбувся черговий навчальний семінар, присвячений державній регуляторній політиці у сфері господарської діяльності в об’єднаних територіальних громадах.

Відкриваючи захід, керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко відзначила надзвичайну актуальність та важливість цієї теми для посадовців місцевого самоврядування.

У якості спікера було запрошено завідувача сектору державної регуляторної служби у Запорізькій області Олександра Мунтянова.

Директор Центру Олександр Свистун відмітив високий рівень попиту серед представників громад Запорізької області на вивчення державної регуляторної політики, що підтверджує актуальність теми.

Учасників семінару ознайомили з практичними аспектами застосування Закону України «Про основні засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Під час заходу такод відбулося зацікавлене та активне обговорення проблемних питань, що виникають у процесі реалізації регуляторної політики в громадах.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Вівторок, 12 Червня 2018 09:36 | Переглядів: 222

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]