Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

КОНКУРСНА КОМІСІЯ ПОГОДИЛА ПРОЕКТ, СПРЯМОВАНИЙ НА СОЦІАЛЬНУ ТА ПСИХОЛОГІЧНУ АДАПТАЦІЮ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ

На засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій та результатів моніторингу стану реалізації проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2019 році, була допущена та розглянута лише одна проектна пропозиція. Про це повідомили у Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

Члени комісії заслухали голову правління громадського об’єднання «Центр «Побратим», м. Мелітополь, Світлану Алексєєву, яка презентувала конкурсну пропозицію «Соціальна адаптація та психологічна реабілітація учасників бойових дій, членів їх сімей, інвалідів війни і членів сімей загиблих».

Цей проект спрямований на поліпшення психологічного стану осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників бойових дій та членів їх сімей; зниження кількості випадків домашнього насильства в сім’ях учасників бойових дій; зменшення кількості розлучень серед сімей - відвідувачів центру; надання моральної, психологічної, юридичної підтримки сім’ям загиблих учасників бойових дій; підвищення загальної самооцінки членів громади; соціалізацію та професіональну адаптацію осіб з інвалідністю внаслідок війни; підвищення громадянської активності учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни; налагодження якісної співпраці між органами місцевого самоврядування, органами соціального захисту, правоохоронними органами для соціалізації та адаптації в мирному житті осіб з інвалідністю внаслідок війни та учасників бойових дій; зменшення кількості правопорушень з боку учасників бойових дій.

Проектом соціальної підтримки передбачається охопити осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників бойових дій у зоні проведення АТО та членів їх сімей, членів сімей загиблих із 14 районів області: Якимівського, Приазовського, Приморського, Бердянського, Веселівського, Михайлівського, Токмацького, Чернігівського, Василівського, Мелітопольського, Кам’янсько-Дніпровського, Розівського, Більмацького та Великобілозерського.

Загальний бюджет проекту складає 304579,00 грн., при цьому центр «Побратим» надає власні кошти у розмірі 79584,00 грн. та очікує на підтримку у фінансуванні з обласного бюджету на загальну суму 224 995,00 грн.

У Департаменті соціального захисту населення зазначили, що надання фінансової підтримки здійснюватиметься в межах асигнувань, передбачених в обласному бюджеті на 2019 рік після його прийняття.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Вівторок, 12 Червня 2018 12:31 | Переглядів: 200

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]