Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Літо – час відпочинку!

Літо – час відпочинку, розваг, зняття у дітей напруги, що накопичилася за навчальний рік, наповнення витрачених сил, відновлення здоров'я. Організація відпочинку дітей передбачає різноманітність вибору заходів, можливість кожного вихованця задовольнити свої потреби, вміння, знання. Робота з дітьми включає поєднання відпочинку, спорту та пізнавальну, естетичну, оздоровчу діяльність.
Велике значення працівниками закладів культури надається ознайомленню дітей з українськими народними традиціями, обрядами, звичаями, формуванню національної культури. Свято української казки, конкурси знавців українських народних пісень, прислів’їв, приказок, загадок, декламаторських здібностей, екскурсії до віталень, світлиць дають можливість дітям пізнати красу рідного краю та слова. Саме таку мету поставили перед собою працівники Новоолександрівського, Юльївського, Степненського та Шевченківського сільських закладів культури КЗ «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради (далі – Центр).
Працівники Юльївських сільських закладів культури Центру разом з дітьми своєї території та дітьми с. Запорожець, Григорівської сільської ради) організували цікаві спортивні ігри, пізнавальні хвилини та рукоділля. З 25 червня 6 дітей з малозабезпечених родин, віком з 7-12 років, вирушать до оздоровчого табору на Азовське море на 14 днів, а в липні – 10 дітей, віком з 12-17 років, до м. Полтава.
На базі Степненського сільського будинку культури Центру пройшла пізнавальна година – спілкування «Друзі пізнаються в біді», під час якої діти табору «Сонечко» дізналися багато цікавих історій про дружбу, товаришів, друзів, як серед людей так і тварин. У Малокатеринівській селищній бібліотеці Центру проведено свято «Друзі бібліотеки», де діти говорили про прочитані книги та свої враження, організовано бібліотечну годину «Веселкове життя», під девізом «Якщо хочеш, щоб життя тобі усміхалось – спочатку сам усміхнися життю!». В Кушугумських селищних бібліотеках №1 та №2 Центру теж продовжується оздоровчий період: рухливі ігри на свіжому повітрі під назвою «Літо, літечко» та в приміщеннях бібліотек – настільні ігри «Літо в бібліотеці».
Працівники Балабинського НВК «Престиж» спільно з творчим колективом Балабинського селищного будинку культури Центру разом з вихованцями гуртків та студій продемонстрували показові виступи з таких видів спорту, як тхеквондо ВТФ та боксу, майстер-клас з малювання, флешмоби, різноманітні спортивні естафети, iнтелектуально-пізнавальні iгри.

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації

 



Середа, 13 Червня 2018 09:58 | Переглядів: 264

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]