Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

15 червня вчителі Кушугумського НВК «Інтелект» взяли участь у підсумковому круглому столі «Формування позитивної громадської думки щодо освітніх інновацій: результати третього етапу всеукраїнського експерименту»

15 червня вчителі Кушугумського НВК «Інтелект» А.С. Жмихова й О.І. Бондаренко взяли участь у підсумковому круглому столі «Формування позитивної громадської думки щодо освітніх інновацій: результати третього етапу всеукраїнського експерименту», який відбувся в Інституті соціальної та політичної психології НАПН України (м.Київ).
Під час засідання, в якому взяли участь керівники експерименту, учасники з усієї України (представники із Запоріжжя, Луганська, Донецька, Ніжина та інших міст) поділились досвідом роботи за експериментом, розповіли про інноваційні проекти, до яких залучені навчальні заклади.
Так, Кушугумський НВК «Інтелект» - один з небагатьох закладів в Україні, де реалізуються освітні проекти і програми «Інтелект України», «Один учень – один комп’ютер», вже рік впроваджується Нова українська школа (1 клас), в рамках міжнародних грантових проектів створено тренінгові кабінети, учні НВК є членами Молодіжної ради, вчителі НВК є сертифікованими тренерами і проводять заняття для колег з району і області із попередження ВІЛ, з координації волонтерського руху у навчальних закладах, із особливостей навчання англійської мови у Новій українській школі.
Тож вкотре переконуємось: Кушугумський НВК «Інтелект» - навчальний заклад, який успішно впроваджує освітні інновації. Нашу школу не соромно представляти на всеукраїнському рівні!

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Понеділок, 18 Червня 2018 09:25 | Переглядів: 273

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]