Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

РЕЙТИНГ І КВ. 2018: ЛІДЕР - ЗАПОРІЗЬКИЙ РАЙОН, АУТСАЙДЕР - ВЕЛИКОБІЛОЗЕРСЬКИЙ

Департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації підбито підсумки комплексної оцінки (рейтингу) результатів соціально-економічного розвитку міст і районів Запорізької області за січень-березень 2018 року.

Розрахунки комплексної оцінки (рейтингу) здійснено за 28 показниками (для міст обласного значення – за 23 показниками), які сформовані за сімома напрямами діяльності (для міст обласного значення – за шістьма напрямами).

Так, за напрямом «промисловість та розрахунки за енергоносії (п’ять показників)» рейтинг очолили: серед районів – Розівський, Приазовський, Пологівський; останнє місце посів Великобілозерський район; серед міст обласного значення – Енергодар, Запоріжжя і Бердянськ; на останньому місці – м. Мелітополь.

За напрямом «розвиток сільського господарства» (п’ять показників) до трійки лідерів увійшли: Оріхівський, Великобілозерський і Гуляйпільський райони; останнє місце посів Василівський район.

За підсумками діяльності в напрямі «державні фінанси» (шість показників) лідирують: серед районів – Пологівський, Василівський та Гуляйпільський; на останньому місці – Михайлівський район; серед міст обласного значення – Енергодар, Мелітополь і Бердянськ; останнє місце – Токмак.

За напрямом «споживчий ринок» (два показники) до трійки лідерів увійшли: серед районів – Пологівський, Василівський і Оріхівський; аутсайдер – Чернігівський район; серед міст обласного значення лідирують Запоріжжя, Мелітополь, Бердянськ; останнє місце – Токмак..

За напрямом «населення та ринок праці» (шість показників) найвищих показників досягли: серед районів – Токмацький, Запорізький і Бердянський; найнижчі – у Приморському районі; серед міст обласного значення – Енергодар, Запоріжжя і Мелітополь; на останньому місці – Токмак.

За напрямом «житлово-комунальне господарство та будівництво житла (два показника) трійку лідерів очолили: серед районів – Запорізький, Мелітопольський і Якимівський; серед міст обласного значення – відповідно Бердянськ, Запоріжжя і Мелітополь; останнє місце – Токмак..

За напрямом «захист прав дитини» (два показника) серед районів лідирують Розівський, Чернігівський та Гуляйпільський; на останньому місці – Мелітопольський район; серед міст обласного значення – лідери Бердянськ, Токмак і Енергодар; останнє місце – Запоріжжя.

Підсумкова комплексна оцінка (рейтинг) результатів соціально-економічного розвитку районів Запорізької області за січень-березень 2018 року виглядає таким чином:

Група лідерів:

1 місце
Запорізький район

2 місце

Пологівський район

3 місце

Розівський район

Група аутсайдерів:

17 місце

Чернігівський район

18 місце

Новомиколаївський район

19 місце

Михайлівський район

20 місце

Великобілозерський район

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

 



Понеділок, 18 Червня 2018 09:44 | Переглядів: 287

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]