Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ВОЛОНТЕРИ СТВОРЮЮТЬ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ-СИРІТ, ЯКІ ВІДПОЧИВАЮТЬ У ТАБОРАХ

Вже шість років поспіль волонтери благодійного фонду «AngelS» за підтримки Служби у справах дітей облдержадміністрації організовують поїздки до дітей з підшефних реабілітаційних центрів і інтернатів області, які відпочивають і оздоровлюються на узбережжі Азовського моря. Цього року більшість дітей-сиріт із Запорізької області і дітей з сімей переселенців оселилися в оздоровчому таборі «Прометей», розташованому у м. Приморск. У минулі вихідні близько трьохсот вихованців табору стали свідками і учасниками захоплюючої і насиченої дводенної програми, яку привезла дітям волонтерська група «AngelS».

Для дітей були проведені майстер-класи з виготовлення вінків на Івана Купала і головних уборів для малюків, з освоєння навичок бойового мистецтва тхэквондо від запорізького спортсмена Влада Беспалко і з навчання танцювати запальний рок-н-рол від тренера Єгора Прокопенко. Також відбулась велика концерт-дискотека з анімаційними танцями і хітами від відомих запорізьких виконавців-вокалістів Данила Соловйова, співачки VITA і Ганни Акишиної.

Наступного дня діти стали учасниками захоплюючого індіанського квеста. Три команди, які прийшли першими до фінішу, отримали в нагороду прекрасні морські призи: надувний матрац, ракетки для тенісу і м'яч. Усі мешканці табору за ці два дні отримали масу нових яскравих вражень і позитивних емоцій.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Вівторок, 10 Липня 2018 09:42 | Переглядів: 194

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]