Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Група представників учасників АТО прийшла до райдержадміністрації за отриманням у власність сільськогосподарських земель!

Сьогодні до райдержадміністрації прийшла група представників учасників АТО з приводу надання інформації/відповіді/вжиття заходів щодо передачі учасникам АТО у власність земельних ділянок, розташованих на території Григорівської сільської ради за межами населених пунктів, для ведення особистого селянського господарства.

Короткий зміст суті питання: до райдержадміністрації 25.06.2018 надійшов лист Григорівської сільської ради, яка повідомила що в сільській раді зареєстровано 29 учасників АТО з проханням надання дозволу на виготовлення технічної документації (проекту землеустрою) щодо оформлення у власність земель для ведення ОСГ. Хлопці долучили сільській раді договір оренди землі сільськогосподарського призначення площею 22,0000 га (рілля), що був укладений між сільською радою та С(Ф)Г «Економія», строк дії якого сплинув 30.01.2018, в якості підтвердження отримання саме цього земельного масиву.

Сільська рада у листі до райдержадміністрації повідомила: «Враховуючи той факт, що Григорівська сільська рада не має повноважень розпоряджатися земельними ділянками за межами населених пунктів, прошу Вас у межах повноважень сприяти у резервуванні та оформленні земельних ділянок у власність учасникам АТО, зареєстрованих та перебуваючи на обліку у Григорівській сільській раді» (від ред. - орфографія та пунктуація автора збережені).
09.07.2018 райдержадміністрацією була надана відповідь заявнику (Григорівській сільській раді), з якою, напевно, сільська рада хлопців не ознайомила, що і призвело до незадоволеності останніх та їх приходу в орган виконавчої влади за вжиттям заходів.

Так, 17.07.2018 начальником юридичного відділу апарату райдержадміністрації Юлією Халупник групі представників учасників АТО в кількості трьох осіб, один з яких здійснював запис розмови на особистий мобільний телефон, у присутності заступника голови райдержадміністрації Тетяни Рогач та заступника керівника апарату, начальника відділу організаційної роботи, діловодства і контролю апарату райдержадміністрації Тетяни Гребенюк, було надано оригінал відповіді на лист Григорівської сільської ради, роз’яснено алгоритм дій в питанні отримання учасниками АТО у власність земельного масиву площею 22,0000 га (ріллі), запропоновано в подальшому надання методичної допомоги хлопцям збоку райдержадміністрації.
З результатами тривалої розмови посадових осіб з групою представників учасників АТО, останні констатували, що роз’ясненнями залишилися задоволені.

Відділ організаційної роботи, діловодства і контролю апарату райдержадміністрації



Вівторок, 17 Липня 2018 16:00 | Переглядів: 192

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]