Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Виїзд на територію Запорізького району до Малокатеринівської та Балабинської селищних рад

Голова Запорізької райдержадміністрації Анатолій Васюк спільно з головою Запорізької обласної ради Григорієм Самардаком здійснили робочій виїзд на територію Запорізького району до Малокатеринівської та Балабинської селищних рад. Під час робочої поїздки керівники поспілкувалися з господарським активом територій та ознайомилися з роботою закладів соціальної сфери, а саме відвідали дитячий садочок «Рукавичка», де на теперішній час ведуться ремонті роботи, та напередодні нового навчального року оглянули навчально-виховний комплекс «Мрія».
За інформацією Запорізької обласної ради загалом, з початку року на різні проекти в Малокатеринівці із депутатського фонду Григорія Самардака витрачено більше 230 тисяч гривень. До речі, ефективність програми сприяння виконанню депутатських повноважень малокатеринівці відчувають і в приміщеннях, і на вулиці – за допомоги Григорія Самардака.
На вулицях Малокатеринівки з’явилось 6 нових зупинкових комплексів, в яких селяни можуть з комфортом очікувати транспорт за будь-якої погоди.
Під час роботи на території Балабинської селищної ради керівники поспілкувалися з будівельниками, які ведуть роботи з добудови приміщення дитячого садочку, оглянули комунальну техніку, на технічне удосконалення якої з депутатського фонду Григорія Самардака цього року виділено 47,5 тис. грн., а також спостерігали процес збірки спеціальних парт і антискаліозних стільців для першачків Балабинського НВК «Престиж», на які голова Запорізької облради виділив 39,3 тис. грн.

Відділ організаційної роботи, діловодства і контролю апарату райдержадміністрації

 



П'ятниця, 20 Липня 2018 08:39 | Переглядів: 284

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]