Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Нещодавно, виповнилося 90 років Андрію Андрійовичу, ветерану війни, герою праці, поважній, шанованій людині!

На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу на обличчі, а інколи й у душі таких порядних людей, трудівників, як Андрій Андрійович Кривега.
Нещодавно, виповнилося 90 років Андрію Андрійовичу, ветерану війни, герою праці, поважній, шанованій людині! В Новоолександрівській громаді –Андрій Андрійович останній учасник бойових дій, ветеран Другої світової війни.
У цей день з самого ранку до ювіляра з вітаннями та подарунками завітав Новоолександрівський сільський голова Олександр Корнієнко та директор Новоолександрівського сільського будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області Світлана Моісєєва. «Ми вклоняємося перед Вашою мужністю та патріотизмом. Ви є прикладом для молодого покоління. Тож прийміть наші щирі слова шани. Нехай Бог дарує Вам міцне здоров’я, довголіття та благополуччя Вашій родині», — сказав Олександр Юрійович.
До оселі ювіляра зібралася вся велика родина, діти, онуки, правнуки та праправнучка, майже яблуку ніде було впасти. Скільки пролунало побажань, скільки спогадів… А згадати є що, народився Андрій Андрійович 10.03.1927 року в селі Вільнянка Оріхівського району. Він прожив нелегке життя. У 1944 році, коли йому виповнилося 18 років, попав на фронт. Після демобілізації відбудовував рідне село. У 1950 роках з дружиною переїхав до Новоолександрівки. Більше сорока років працював механізатором у другому відділенні Дослідної станції. Разом з дружиною виховали сина та доньку.
Дивлячись на цього чоловіка, навіть молоді можуть позаздрити його активності. Цілеспрямований, мудрий, веселий, працьовитий. Спілкується з односельцями, ніколи не відмовляє у допомозі.
Здоров’я Вам міцного, шановний ветеране, родинного тепла і затишку! Наснаги, миру та добра!



Вівторок, 11 Квітня 2017 15:43 | Переглядів: 670

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]