Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У РАЙОНАХ ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ ПРОВОДИТЬСЯ НА НАЛЕЖНОМУ РІВНІ

Заступник голови Запорізької облдержадміністрації Віктор Скобліков здійснив робочу поїздку до Розівського та Більмацького районів, де відвідав об’єкти житлово-комунального господарства та соціальної сфери.

Посадовець ознайомився зі станом підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період та відзначив, що роботи проводяться на належному рівні і відповідають графіку Мінрегіону України.

Разом з тим, увагу керівників відповідних територій було звернуто на недостатній обсяг утворених запасів палива в бюджетних установах, а також на необхідність приведення в належний технічний стан котельного обладнання.

З метою визначення шляхів вирішення проблемних питань на територіях були проведені наради з керівниками районів. Зокрема, обговорювалось питання забезпечення питним водопостачанням населених пунктів районів. Так, на сьогодні в Більмацькому районі частково забезпечено питною водою лише 14 із 40 населених пунктів, у Розівському районі - 15 із 28 населених пунктів. Головам райдержадміністрацій доручено спільно з керівниками місцевих рад проаналізувати наявність запасів води на відповідних територіях та її якість, визначитися з необхідністю розроблення проектно-кошторисної документації для реалізації заходів, які дозволять збільшити чисельність споживачів питної води.

За результатами робочої наради керівництву Більмацького та Розівського районів та місцевих громад були надані відповідні рекомендації та пропозиції.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Четвер, 02 Серпня 2018 09:42 | Переглядів: 226

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]