Новини
Про навчання та підвищення кваліфікації
На виконання вимог статей 20, 21 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 оператори ринку харчових продуктів повинні впровадити постійно діючі процедури, засновані на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).
З метою поглиблення теоретичних і практичних аспектів впровадження системи НАССР та підвищення кваліфікації керівників та членів групи НАССР харчових та переробних підприємств Запорізької області, фахівцями кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету розроблена та затверджена програма навчання тривалістю 40 годин з вказаних питань. Зокрема будуть розглянуті теми:
Базові принципи європейського харчового законодавства.
Законодавчо-правове забезпечення безпеки та якості харчових продуктів в Україні, поняття концепції НАССР, види небезпек продовольчої сировини і харчових продуктів, програми-передумови НАССР, принципи НАССР, розробку плану НАССР.
Після закінчення навчання учасникам буде видано відповідне свідоцтво.
Управлінні агропромислового розвитку райдержадміністрації
Середа, 08 Серпня 2018 09:37 | Переглядів: 208