Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Правова консультація - онлайн

На сьогодні одним із головних пріоритетів Міністерства юстиції України та його територіальних органів є забезпечення реалізації конституційного права українців на правовий захист, формування нової правової свідомості шляхом інформування громадян про їхні права та механізми їх захисту, створення невід’ємної системи надання безоплатної правової допомоги.
Головне територіальне управління юстиції у Запорізькій області, як і Міністерство юстиції України, продовжує працювати для того, аби люди мали рівний доступ до правосуддя та використовували правові механізми для вирішення своїх правових питань.
З розвитком технологій все більшою популярністю користуються послуги в режимі онлайн. У такий спосіб також можна отримати кваліфіковану консультацію і знайти відповідь на будь-яке питання в правовій сфері.
Онлайн консультації з правових питань — це сучасний спосіб отримання інформаційних правових даних, що дозволяє громадянам оперативно та кваліфіковано реалізовувати, захищати свої конституційні права.
Тож, задля створення умов надання оперативної, кваліфікованої правової допомоги в режимі онлайн працює віртуальна громадська приймальня офіційного Інтернет-сайту Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області:http://www.justzp.gov.ua/ua/virtualna_gromadska_priymalnnya.
Налаштувавшись на офіційний Інтернет-сайт Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області (http://justzp.gov.ua), громадяни відразу мають за можливе не лише ознайомитись з послугами, що надаються органами юстиції, але й проконсультуватися з того чи іншого правового питання, зокрема, щодо порядку реєстрації народження дитини, реєстрації шлюбу, виконання рішення суду державною виконавчою службою, щодо порядку вчинення будь яких нотаріальних дій тощо. Така допомога актуальна в той час, коли в законодавство вносяться постійні зміни, встежити за якими громадянам не під силу, не кажучи вже про знання всіх тонкощів юриспруденції.
У Головному територіальному управлінні юстиції у Запорізькій області також функціонує дистанційне консультування населення в режимі Skype-зв’язку за допомогою бібліотек, налаштованих до сервісів програми «Бібліоміст» і скайп-адрес місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги Запорізької області, що дає можливість громадянам, які знаходяться у віддалених населених пунктах, а також не мають доступу до мережі Інтернет, отримати юридичну консультацію або відповідь на проблемне питання правового характеру, не залишаючи місця свого знаходження.
Поглибити свої правові знання, навчитися вміло та впевнено використовувати правові механізми для вирішення своїх правових питань громадяни можуть завітавши на YouTube–канал Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області, де розміщено відеоролики як управління, так і Міністерства юстиції України, зокрема, за темами: «Про новий напрямок роботи в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!», «Як правильно оформити спадщину», «Шлюб за добу», «Реалізація арештованої землі» та ін.

Головний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області І. Михайлик



Понеділок, 13 Серпня 2018 09:27 | Переглядів: 176

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]