Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ДОКУМЕНТИ НА УЧАСТЬ У КОНКУРСАХ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПАСАЖИРІВ ПРИЙНЯТО В РОБОТУ

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олександра Бабаніна відбулося засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області. У заході взяли участь члени конкурсного комітету, до складу якого входять представники облдержадміністрації, Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області, регіонального сервісного центру МВС, обласної ради, Управління патрульної поліції, а також представники громадських організацій.

На початку засідання члени конкурсного комітету вшанували пам’ять загиблих у страшній дорожньо-транспортній пригоді, що сталася 10 серпня на території Запорізької області.

- Сьогодні відбудеться відкриття конвертів з позначкою «№ 2» з документами автоперевізників на участь у конкурсах з перевезення пасажирів на внутрішньообласних автобусних маршрутах, які містять інформацію про об’єкти конкурсу, на які подає документи перевізник-претендент. Задля прозорості процедури у залі ведеться пряма трансляція, а також запис на диктофон і фотозйомка, - зазначив, продовжуючи роботу, Олександр Бабанін.

Директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Андрій Антонов повідомив, що після минулого засідання спеціалістами спільно з членами конкурсного комітету були здійснені виїзди для перевірки наданих учасниками пропозицій. Наразі обробляються результати перевірок та триває постійний моніторинг.

За інформацією Департаменту, на початку 28 автоперевізників подали 93 пари конвертів з документами на участь у конкурсах з перевезення пасажирів на 76 об´єктів. На 18 об´єктів конкурсу документи від перевізників не надійшли. Тож членами конкурсного комітету розглянуто 58 пропозицій.

Члени конкурсного комітету одноголосно довірили відкриття пакетів із документами керівникові Запорізької обласної організації профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України Олені Сірик, а перевіряти наявність документів перевізників-претендентів - керівникові громадської організації «Запорізька асоціація перевізників» Олегу Германюку.

Результати аналізу документів, поданих перевізниками-претендентами з урахуванням матеріалів робочої групи, будуть повідомлені на засіданні конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників, яке відбудеться 16 серпня.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю



Вівторок, 14 Серпня 2018 09:39 | Переглядів: 274

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]