Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Голова РДА представив першого заступника

13.02.2017 голова РДА А.Васюк за участі голови районної ради А.Шевчишина, заступника голови районної ради С.Бурмою представив начальникам відділів управлінь, структурних підрозділів РДА, керівникам комунальних установ району, депутатам районної ради, представникам територіальних громад, головам виконкомів сільських/селищних рад першого заступника голови РДА С.Чудеснову. Голова РДА А.Васюк привітав першого заступника з призначенням та висловив впевненість у тому, що її досвід роботи допоможуть у вирішенні ряду питань життя та розвитку Запорізького району. У свою чергу С. Чудеснова подякувала за довіру та висловила сподівання на плідну співпрацю, взаєморозуміння та взаємодопомогу в роботі, що дасть змогу досягти високих результатів і нових досягнень.

Після урочистостей голова РДА А.Васюк привітав голову комунального закладу «Фізкультуро – спортивний клуб «Колос» М.Земляка з Днем Народження Миколі Миколайовичу виповнилося 80 років . До цього ювілею головою обласної державної адміністрації за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм і вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту нагородити медаллю «За розвиток Запорізького краю». До привітань приєднався депутат районної ради В.Хорошун та весь депутацький корпус.

Велику подяку всьому Запорізькому району,депутатам районної ради, Сонячній сільській раді, та відділу культури РДА за допомогу в зборі гуманітарної допомоги виніс представник волонтерського центру Запоріжжя Михайл Чумак, і вручив голові РДА А.Васюку флаг України від бійців АТО з надписами подяки за підтримку в цей не легкий час.



Вівторок, 14 Лютого 2017 07:09 | Переглядів: 760

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]