Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Шановні підприємці!

Шановні підприємці!

Від імені Уряду та від себе особисто вітаю з нагоди професійного свята – Дня підприємця!

Підприємці є головною рушійною силою розвитку національної економіки. Завдяки підприємцям створюються нові робочі місця, випускаються конкурентоспроможні товари та надаються якісні послуги у різних суспільних сферах. Особливо відчутна роль підприємців у регіональному розвитку, відновленні територіальних громад та українського самоврядування загалом.

Одним із важливих пріоритетів державної політики України є створення сприятливих умов для розвитку бізнесу, найвагомішою складовою якого є удосконалення регуляторного середовища (дерегуляція) підприємницької діяльності.

Хотілося б відзначити, що взаємодія з громадськими організаціями та об’єднаннями підприємців, представниками бізнес-спільноти на шляху впровадження реформ є дуже важливою. Уряд взяв за основу принципи партнерських відносин та діалогу з підприємницькою громадськістю на основі взаємодії та взаємодопомоги для вирішення проблем, що постають перед бізнесом.

Висловлюю подяку всім підприємцям за наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність. Бажаю Вам вагомих досягнень і здобутків для підвищення Вашого добробуту та зміцнення національної економіки!

З повагою

Прем’єр-міністр України Володимир ГРОЙСМАН



Понеділок, 03 Вересня 2018 10:40 | Переглядів: 180

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]