Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

КОМПАНІЯ «НІБУЛОН» ПРОДОВЖУЄ РОЗШИРЮВАТИ ІНВЕСТИЦІЙНУ ПРОГРАМУ В ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ

Про це повідомив генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський. За його словами, успішність реалізації інвестиційних проектів суттєво залежить від сприятливих умов для бізнесу та підтримки місцевої влади.

- Висловлюю глибоку вдячність голові Запорізької облдержадміністрації Костянтину Брилю та його команді за розуміння ролі українського інвестора та всебічну підтримку у реалізації інвестиційної програми компанії «НІБУЛОН» з відродження Дніпра як транспортної артерії України, - наголосив Олексій Вадатурський.

Сьогодні у Запорізькій області компанією збудовані та успішно працюють два потужних перевантажувальні термінали на Дніпрі: у с. Біленьке Запорізького району та м. Кам’янка-Дніпровська. Зокрема, перевантажувальний термінал для зернових та олійних культур у с. Біленьке був збудований минулого року за рекордні 100 днів. На будівництві були задіяні 1500 працівників. Сьогодні цей термінал забезпечує робочими місцями близько 120 людей, а також значно скорочує витрати сільгосптоваровиробників області на транспортування вирощеної продукції та сприяє розвантаженню українських автошляхів від вантажівок. Будівництво цього об’єкта – результат злагодженої роботи інвестора, влади, місцевої громади. Зокрема, менше ніж за рік були виконані всі формальні процедури оформлення земельних ділянок та дозвільних документів на будівництво.

Прихід компанії в с. Біленьке – це не лише колосальні інвестиції в економіку області, а й неабияке соціальне значення для жителів села. Місцевій громаді в постійну експлуатацію було передано комплекс очисних споруд, добудований та реконструйований за рахунок і зусиллями компанії «НІБУЛОН». Це історична подія для всього села, адже на цей важливий об’єкт соціальної інфраструктури тут чекали більше 20 років. Очисні споруди потужністю 2000 м3/добу забезпечують прийом та очистку господарсько-побутових стічних вод об’єктів соціальної інфраструктури с. Біленьке (лікарні, дитячого садочка, школи, житлового мікрорайону), а також виправного закладу. Весь цей час село перебувало на межі екологічної катастрофи: через відсутність очисних споруд тисячі тонн неочищених вод від будинків, лікарні, школи та виправної установи скидалися прямо в Дніпро. Цю воду споживали люди, що живуть нижче за течією. Тепер завдяки допомозі компанії «НІБУЛОН» на території Біленького значно покращується екологічна ситуація району, області та Дніпра в цілому, оскільки виключено забрудненість головної водної артерії України.

Компанія також привела в належний стан місцеву школу та прилеглу територію, обладнала у навчальному закладі сучасний комп’ютерний кабінет і облаштувала футбольне поле з натуральним зеленим покриттям та системою поливу. Виконано також ремонт дорожнього покриття, освітлення вулиці в селі, роботи з облаштування парку відпочинку на берегу Дніпра та прилеглої до підприємства території.

Крім усього, лише у 2017 році компанією сплачено більше 7,5 млн. грн.. різних податків, зборів та обов’язкових платежів до бюджетів різних рівнів Запорізької області.

Компанія «НІБУЛОН» вдячна керівництву Запорізької області за створення сприятливого інвестиційного клімату та повагу до вітчизняного інвестора. Саме тому компанія планує продовжити реалізацію інвестиційних проектів у Запорізькій області і надалі, запланувавши будівництво перевантажувального терміналу в с. Тернівка Вільнянського району та інших об’єктів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю ОДА



Понеділок, 03 Вересня 2018 13:58 | Переглядів: 196

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]