Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНО ДІЮЧОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ РОЗГЛЯДУ ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН

Керівник апарату райдержадміністрації Володимир Макущенко провів чергове засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян. На порядок денний було винесено 2 питання, у тому числі: Звіт начальника юридичного відділу райдержадміністрації Юлії Халупник про роботу зі зверненнями громадян в юридичному відділі та доповідь Голови виконкому Кушугумської селищної ради Галини Загребельної «Про стан виконання Указу Президента України від 07.02.2008 № 109\2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» та аналіз роботи зі зверненнями громадян у виконкомі Кушугумської селищної ради.
Члени комісії також розглянули проблемні питання щодо організації роботи зі зверненнями громадян та системних питань, з якими зверталися громадяни до райдержадміністрації протягом серпня 2018 року. Увагу присутніх знову було акцентовано на необхідності першочергового вирішення проблем, з якими звертаються громадяни пільгових категорій та які потребують соціального захисту та підтримки. Керівник апарату звернув особливу увагу на забезпеченні всебічного розгляду звернень громадян, прикласти всі зусилля для вирішення питань, що знаходяться на додатковому контролі, не допускати порушення в частині роз’яснення заявникам порядку оскарження прийнятого рішення, вживати заходи для вирішення питань, зазначених у зверненнях, по суті, запобігати формального розгляду справ.
З метою забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до державних органів виконавчої влади, питання роботи зі зверненнями громадян в райдержадміністрації знаходиться на постійному контролі.

 

Відділ організаційної роботи, діловодства і контролю апарату райдержадміністрації

 



Понеділок, 10 Вересня 2018 12:56 | Переглядів: 172

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]