Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Новоолександрівський КДНЗ «Калинка» зустрічає вихованців


Сьогодні Новоолександрівський комунальний дошкільний навчальний заклад «Калинка» Новоолександрівської сільської ради Запорізького району відновлює свою діяльність. У дитячому садочку виконано великий об'єм робіт по підготовці до нового навчального року та опалювального сезону: проведена генеральна реконструкція системи водопостачання та водовідведення, обладнано нове приміщення для медичного кабінету. Також
проведений поточний ремонт всіх приміщень закладу і тепер вони порадують вихованціву та їх батьків своєю охайністю та сучасністю. Молодша група укомплектована меблями, ігровим та навчальним матеріалом. Спальня для деннного сну малечі комфортна та затишна. У старшій різновіковій групі дітей чекають обладнання та посібники для початку роботи за новою редакцією програми «Впевнений старт», оновлений матеріал для роботи логопедичного гуртка «Щебетунчики». В коридорі між груповими осередками встановлена новенька шафа для зберігання дитячої постільної білизни. В туалетах групових осередків заміна сантехніка.
Колектив Новоолександрівського дошкільного закладу на чолі з його директором Валентиною Болтковою висловлюють велику подяку батьківському загалу за підтримку, взаємопорозуміння та допомогу в підготовці дошкільного закладу до роботи в новому навчальному році. Голові Запорізької райдержадміністрації Васюку А.Г. та сільському голові Корнієнку О. Ю. щира вдячність за небайдуже ставлення до проблем закладу, вирішення ряду фінансових питань.

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

 



Вівторок, 11 Вересня 2018 12:16 | Переглядів: 250

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]