Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Концтабори - чорна пляма на тлі історії

Вшановуючи пам’ять жертв нацизму, 11 квітня, в День визволення в’язнів фашистських концтаборів, працівники Мар’ївського будинку культури та бібліотеки Мар’ївської сільської ради, підготували заходи для різних категорій населення. Особлива увага надавалася роботі з дітьми та підлітками, які найменше знають про жахіття війни. Тож необхідно було донести до них думку про людське життя, як найвищу цінність, про те, що ніяка мета не може виправдати жорстокість по відношенню до людей і особливо до беззахисних дітей.
Завідувач бібліотеки Неля Лисенко підготувала бібліотечний урок «Фашистські табори смерті – геноцид проти людства», в якому взяли участь відвідувачі різного віку. Керівник художній Наталія Сергєєва провела з дітьми та підлітками бесіду «Дитинство за колючим дротом» про трагічну долю їхніх ровесників, яких не обминула війна. Вона також розповіла дітям про відомого чеського педагога Януша Корчака, який відмовився служити ворогам і обрав смерть у газовій камері разом зі своїми маленькими вихованцями.
Також до уваги всіх відвідувачів бібліотеки була підготована тематична викладка літератури та преси «Страшне лихоліття війни».
Користувачі Інтернету та учасники гуртка «Файлик» з допомогою керівника гуртка Нелі Лисенко взяли участь в перегляді фото та відео документів та матеріалів про фашистські табори Бухенвальд, Освенцім, Ровевенсбрюк та Саласпілс.



Середа, 12 Квітня 2017 14:08 | Переглядів: 601

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]