Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

БЮДЖЕТНІ КОШТИ ДОПОМАГАЮТЬ ЗАПОРІЗЬКИМ СЕЛЯНАМ ВИРОЩУВАТИ МОЛОДНЯК ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ

Запорізькі сільські домогосподарства активно користуються можливостями програми підтримки тваринництва, у рамках якої Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації здійснює роботу щодо нарахування та виплати фізичним особам дотації за утримання та вирощування молодняка великої рогатої худоби.

Робоча група з питань підтримки галузі тваринництва провела чергове засідання, на якому розглягуто питання нарахування спеціальної бюджетної дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби, який народився у господарствах фізичних осіб. Так, за станом на 01 вересня 2018 року для отримання спеціальної бюджетної дотації звернулися 3286 осіб, які претендують на загальну суму майже 6,0 млн. гривень.

За інформацією Департаменту, найбільше звернень на отримання дотації надійшло від селян Приазовського, Бердянського, Приморського, Мелітопольського, Веселівського та Токмацького районів.

- Часткова компенсація фізичним особам за вирощування та утримання молодняка великої рогатої худоби сприятиме підняттю життєвого рівня сільського населення області та позитивно вплине на збільшення виробництва м'яса яловичини в регіоні, - зазначив директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Поляков.

Наразі в органах місцевого самоврядування триває робота з прийому документів від фізичних осіб на отримання дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби. Загальний обсяг дотації не може перевищувати 2 500 гривень із розрахунку на одну голову молодняка.

Дотація за молодняк надається за кожні чотири місяці його утримання наростаючим підсумком з урахуванням віку молодняка у таких розмірах:

за період утримання молодняка віком від одного до п’яти місяців — 300 гривень за голову;

за період утримання молодняка віком від п’яти до дев’яти місяців — 700 гривень за голову;

за період утримання молодняка віком від дев’яти до 13 місяців — 1 500 гривень за голову.

Слід зазначити, що на підтримку розвитку галузі тваринництва у поточному році урядом виділено 4,0 млрд. грн., у тому числі 700,0 млн. грн. - на спеціальну бюджетну дотацію за вирощування молодняка великої рогатої худоби.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Вівторок, 02 Жовтня 2018 16:20 | Переглядів: 248

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]