Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У Степненському КДНЗ «Сонечко» Степненської сільської ради Запорізького району проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху

У Степненському КДНЗ «Сонечко» Степненської сільської ради Запорізького району проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху. Педагоги знайомлять малюків із правилами поведінки на дорогах, у громадському транспорті, виховують дбайливе ставлення до свого здоров’я і життя.
Метою проведення Тижня безпеки дорожнього руху є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганди безпечної поведінки на дорозі.
Упродовж тижня безпеки діти ознайомилися зі знаками, розміткою на дорогах, розглядали ситуації, які можуть виникнути на дорогах і тротуарах. Проведено заняття «Транспорт та його роль в житті людини», дидактичні ігри «Знайни автомобіль за описом», «Водій автобуса», «Кольорові автомобілі», читання творів Т.Александрової «Світлофор Мойгайко», В.Паронової «Острівок небезпеки», також складання пазлів та інші цікаві форми роботи. Розміщено тематичну інформацію в куточках для батьків.
Як підсумок спільній творчій праці дітей та дорослих проведено свято яскраве, веселе, насичене, з казковими героями, веселими іграми, загадками і ребусами. А в результаті – тверді та стійкі знання, набуті вміння та навички з питань правил дорожнього руху.

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Середа, 03 Жовтня 2018 16:13 | Переглядів: 218

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]