Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ДІТИ, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ОСОБЛИВОЇ СОЦІАЛЬНОЇ УВАГИ, ПРОДОВЖУЮТЬ БЕЗКОШТОВНО ОЗДОРОВЛЮВАТИСЯ

Із завершенням літнього сезону діти певних категорій продовжують отримувати оздоровчі послуги. Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації проводиться постійна робота щодо направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, на оздоровлення та відпочинок до Міжнародного дитячого центру «Артек» у м. Київ та Українського дитячого центру «Молода гвардія» у м. Одеса за рахунок бюджетних коштів.

Так, на десяту зміну до «Артека» направлено 25 дітей пільгових категорій та до «Молодої гвардії» - 16 дітей пільгових категорій. Ці оздоровчі заклади функціонують упродовж усього року.

З початку року за рахунок коштів державного бюджету до цих закладів направлено 679 запорізьких дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Крім цього, з обласного бюджету виділено кошти на оплату проїзду дітей пільгових категорій, які направляються в складі організованих груп до цих оздоровчих закладів.

Як пояснили у Департаменті, відповідно до чинного законодавства діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, мають право на отримання путівки за місцем постійного проживання. Діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, можуть отримати путівку за місцем фактичного проживання. Діти пільгових категорій забезпечуються путівками до «Артеку» та «Молодої гвардії» в порядку черговості.

Для того, щоб отримати путівку, батькам або іншим законним представникам таких дітей необхідно звернутися до управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування. Фахівці також звертають увагу, що для забезпечення путівками дітей, які навчаються в закладах освіти у м. Запоріжжя, їх батьки або інші законні представники мають звертатися до територіальних відділів освіти.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Понеділок, 08 Жовтня 2018 12:45 | Переглядів: 220

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]