Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

День селища «Балабине»

06.10. 2018р. відбулося саме довгоочікуване свято 2018 року -День селища Балабине, який проводили на території Балабинської гімназії «Престиж».
Починаючи з 14:00 й до самої ночі всі бажаючі мали змогу придбати різноманітні товари на будь-який смак. В цей час аніматори «Молодь Балабине» фотографувались з усіма бажаючими. Також проводилися конкурси і вікторини ,за перемогу в яких видавались призи.
О 16:00 колектив Балабинського будинку культури КЗ «Районного центру культури і дозвілля» ЗРР підготував концертну програму, де було представлено найліпші номери: це показові виступи спортсменів від школи боксу «JEB» і спортивної секції тхеквондо «Лідер», гурт «Лебідонька», спортивно - бальна студія танцю «Фокстрот» і хореографічна студія народно-сценічного та сучасного танцю «Stage», студія «Gold вокалу» ,Дмитро Бабчук ,театр-вогню «Магай»,студенти ЗНУ та чудові ведучі. Показали свої виступи та отримали солодкі подарунки від голови селищної ради Володимира Сосуновського.
О 18:00 було розпочато офіційну частину, де звучали щирі вітання з Днем народження для усіх мешканців селища від Володимира Сосуновського, Інни Пенчук - професора, завідуючої кафедри журналістики, реклами і соціальних комунікацій, Віталія Синякова - члена правління, президента Запорізької обласної організації Української ліги боксерських клубів, Олександра Єресько - депутата Запорізької районної ради, Батюшки Ігоря - Настоятеля Храму Андрія Первозванного.
Олена Зуєва ,фіналістка телевізійного проекту Х-фактор, першою зарядила всіх присутніх гарним настроєм, продовжили запалювати публіку театр вогню «Магай», під керівництвом Вікторії і Сергія Магніцьких, неперевершений дует - Юлія Пономарьова і Сергій Сорокін, драйвовий кавер-гурт «24К». Під час концерту всі мешканці могли зігрітися гарячим безкоштовним глінтвейном.
Наприкінці вечора всі мешканці спостерігали дуже гарний салют.
Все вдалося наславу, і заряд позитиву залишиться надовго!

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації

 



Понеділок, 08 Жовтня 2018 15:26 | Переглядів: 371

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]