Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

В ОБЛАСТІ СТАРТУЄ ЧЕТВЕРТИЙ БЛАГОДІЙНИЙ МАРАФОН ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

За ініціативи обласної координаційної ради учасників АТО та за підтримки облдержадміністрації вже вчетверте у Запорізькій області проводиться єдиний в Україні благодійний марафон до Дня Збройних Сил України. Про початок збору коштів для бійців та родин загиблих учасників бойових дій оголосив голова коордради Андрій Хімічев під час брифінгу.

- Наш марафон – це свідчення єдності запорізької громади та наших захисників, символ того, що ми не забуваємо людей, які боронять нашу землю від російського агресора. Четвертий рік поспіль ми проводимо його разом з облдержадміністрацією, обласною та міською радами, соціально відповідальним бізнесом. У такий спосіб ми демонструємо народну єдність у підтримці української армії, - зазначив Андрій Хімічев.

Кошти марафону спрямовують на адресну допомогу колишнім солдатам, у першу чергу, інвалідам та пораненим, родинам загиблих героїв, ветеранам, які потребують поліпшення соціально-побутових умов або потрапили у складні життєві ситуації. Запорізькі захисники за підсумками марафону також зможуть отримати гроші на вартісне лікування або складні операції.

Розподіл коштів, які надходять від підприємств, установ, організацій, жителів області, відбувається за територіальним принципом і вирішується на засіданнях спостережної ради, до якої входять ветерани АТО та родини полеглих бійців. Минулого року на рахунок марафону зібрано понад 1,1 млн. грн., завдяки яким було надано допомогу 320 АТОвцям з усіх міст та районів області.

- Від організаторів – обласної координаційної ради учасників АТО та Запорізької міської організації ветеранів АТО - звертаюся до соціально відповідальних представників бізнесу, керівників промислових та аграрних підприємств із проханням долучитися до спільної доброї справи, яка вже стала доброю традицією для нашого регіону, - підсумував Андрій Хімічев.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Четвер, 01 Листопада 2018 15:43 | Переглядів: 201

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]