Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Керівники закладів культури Запорізького району взяли участь в урочистостях, які проходили у концертному залі Запорізької обласної філармонії ім. Глінки.

07 листопада, напередодні відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, на запрошення Департаменту культури , туризму, національностей та релігій ЗОДА, керівники закладів культури Запорізького району взяли участь в урочистостях, які проходили у концертному залі Запорізької обласної філармонії ім. Глінки.
Зі святково прикрашеної сцени на адресу господарів свята лунали привітання від керівників області – Костянтина Бриля та Григорія Самардака, Едуарда Гугніна, голови обласної профспілки Олени Бойко тощо.
Керівники області відзначили високий рівень творчої майстерності працівників та аматорів галузі нашого району. За поданням голови ЗРДА Анатолія Васюка найвищими обласними відзнаками – Медаллю «За розвиток Запорізького краю», Подяками ОДА та ЗОР нагороджено начальника відділу культури і туризму РДА Ірину Гемську, головного спеціаліста відділу культури і туризму РДА Альону Власову, директора та художнього керівника Новоолександрівського БК Світлану Моісєєву та Оксану Мельник, керівників Балабинського БК та Кушугумського клубу КЗ «Районного центру культури і туризму» ЗРР Ірину Неткал та Анастасію Стрельбицьку, інші нагороди обласного та районного рівня працівникам та аматорам галузі заплановано для вручення на районних урочистостях, які відбудуться 09 листопада.
Після урочистої частини творчий колектив філармонії подарував усім присутнім ліричну хвилюючу музичну постановку та можливість довгоочікуваного спілкування з колегами районів, громад та міста під чаруючі звуки симфонічного оркестру.

 

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Четвер, 08 Листопада 2018 12:31 | Переглядів: 324

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]