Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Дитинство – це ранок життя і наша мета зробити його щасливим

Розвиток дошкільної освіти залишається одним із пріоритетних напрямів державної політики у галузі освіти. А одним із індикаторів ефективності дошкільної освіти є її доступність.
Спільна мережа дошкільних навчальних закладів різного типу Запорізького району становить 25 одиниць: 8 закладів дошкільної освіти (ЗДО), 15 навчально-виховних комплексів «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» (НВК «ЗНЗ-ЗДО») та 3 дошкільні групи короткотривалого перебування, які діють на базі трьох загальноосвітніх закладів. Дана мережа разом з варіативними формами охоплює 90% дітей дошкільною освітою від загальної кількості, що проживають на території.
Дошкільна освіта Запорізького району сьогодні – це стабільна система з позитивним розвитком, що має на цьому шляху суттєвий потенціал. Для повного забезпечення потреби в дошкільній освіті проведено ряд управлінських рішень, які забезпечили розширення мережі: ведеться добудова Балабинського КЗДО та реконструкція будівлі в смт.Малокатеринівка – це 5 додаткових дошкільних груп.
За останній час повністю поновлено матеріально-технічну базу ЗДО – для дітей створені сучасні якісні умови перебування з дитячих садках. Вихованці забезпечені якісним повноцінним харчуванням.
Вихователі ЗДО є активними учасниками професійних обласних фестивалів, конкурсів та виставок. Багато з них відзначені нагородами у 2018 році: Діденко О.І. директор Малокатеринівського КДНЗ отримала районну педагогічну премію, Сергєєнко О.О. методист КНМУ «ЗРМК» ЗРР ЗО та Ставецька С.М. вихователь Балабинського КДНЗ за впровадження «Впевненого старту» відзначені дипломами на «VS Fest – 2018» у Києві. Також нагородами різних рівнів нагороджено керівників та педагогів за внесок у розвиток дошкілля.
Пишаємося нашими вихованцями – справжні зірочки! Вони також беруть участь у конкурсах і заявляють про себе. У 2018 році Скрима Всеволод, вихованець Балабинського КДНЗ, отримав гран-прі в обласному етапі Міжрегіонального фестивалю ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив».
Проходять роки, діти виростають, з пошаною згадують своїх перших вихователів і приводять до них уже своїх дітей і навіть онуків. Тому історія дошкілля Запорізького району продовжується.

 

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



Четвер, 06 Грудня 2018 08:16 | Переглядів: 209

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]